2691027043 6945580176 Βαλιμίτικα / Αίγιο vasilakopouloskwstas@gmail.com
hero image
banner imagebanner image
 
 
 
 

ΣΙΤΕΣ

Οι σίτες πια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των κατοικιών, είτε πρόκειται για νεόδμητες κατοικίες είτε πρόκειται για αναπαλαιωμένες. Αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να απολαμβάνετε ήσυχοι και ανενόχλητοι τις ζεστές βραδιές, σ’ ένα σωστά αεριζόμενο χώρο, απόλυτα προστατευμένοι από τα ενοχλητικά έντομα.

Η εταιρεία μας “Βασιλακόπουλος Κωνσταντίνος” η οποία εδρεύει στο Αίγιο, αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κορυφαίας ποιότητας σίτες αλουμινίου, όλων των ειδών, για πόρτες και παράθυρα. Η τοποθέτηση και η λειτουργία τους είναι πολύ απλή, ενώ ο σχεδιασμός τους επιτρέπει να τοποθετηθούν σε κάθε είδους κούφωμα, νέο ή παλιό, αλουμινίου ή πλαστικό.

Σε εμάς θα βρείτε σίτες διαθέσιμες σε ευρεία ποικιλία χρωμάτων, τύπων και διαστάσεων, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.

 
 
 
 
 
 

ΡΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Για τα  εξωτερικά κουφώματα, μπορεί κανείς να διαλέξει ρολά αλουμινίου που προσφέρουν ασφάλεια, προστασία από τον ήλιο, εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση. Για ρολά υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας, η εταιρεία μας, είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και συμφέρουσες τιμές.

Συγκεκριμένα, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε κάθε τύπο ρολών, για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, ανταποκρινόμενοι άμεσα και ολοκληρωμένα στις ανάγκες και απαιτήσεις του χώρου σας αλλά και τις δικές σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνει την καταλληλότερη λύση για εσάς, πάντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 M13500


Σύστημα ρολού για εξωτερική τοποθέτηση, ενδείκνυται για αντικαταστάσεις σε υπάρχοντα κουφώματα και δεν μειώνει το ωφέλιμο ύψος του κουφώματος.

 Αεροδυναμικός σχεδιασμός με έντονες καμπύλες
 Επιλογή ενσωματωμένης σήτας
 Σε δύο βασικές διαστάσεις (14x14 και 18x18cm)

 
 
 
 
 


ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Το όμορφο και ασφαλές σπίτι δεν είναι μόνο μία απαίτηση αλλά και μία βασική ανάγκη στις μέρες μας. Μία γκαραζόπορτα είναι απαραίτητη λύση για τον έλεγχο του χώρου στάθμευσης και είναι βασική επένδυση για κάθε σπίτι.

Η εταιρείας μας κατασκευάζει γκαραζόπορτες ακριβώς στις διαστάσεις που επιθυμείτε για το χώρο σας και σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων η οποία καλύπτει το σύνολο των αναγκών κάθε πελάτη. 

Οι γκαραζόπορτες που σας προσφέρουμε αποτελούν την πλέων αξιόπιστη λύση, τόσο για νέα κτίρια, όσο και για υφιστάμενα, και είναι ιδανική για κάθε απαίτηση χώρου.


ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ
Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας
και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.