2691027043 6945580176 Βαλιμίτικα / Αίγιο vasilakopouloskwstas@gmail.com
hero image
banner imagebanner image
 
 
 
 

ΚΑΓΚΕΛΑ

Η εταιρεία μας “Βασιλακόπουλος Κωνσταντίνος” η οποία εδρεύει στο Αίγιο, έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, κατασκευάζει και τοποθετεί κάγκελα αλουμινίου ή σιδήρου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Αίγιο και στις γύρω περιοχές. 

Τα κάγκελα αλουμινίου και σιδήρου που σας προσφέρουμε ανταποκρίνονται σε κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή. Είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής τελειότητας και αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ιδανικά για θάλασσα, πισίνες, βουνό.

Δύναται να τοποθετηθούν σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο χωρίς να χρειαστούν καμία συντήρηση, σε οποιαδήποτε διάσταση, οποιαδήποτε διατομή, με κάγκελο ή τζάμι στη μέση. 

Αποτελούν μοναδική και κομψή λύση για μπαλκόνια, φράχτες, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες.

 
 
 
 
 
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να πραγματοποιήσουμε παντός είδους σιδηροκατασκευές, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας ποιοτικά και άψογα αισθητικά αποτελέσματα. 

 Αυλόπορτες
 Κάγκελα εσωτερικού χώρου
 Κάγκελα περίφραξης
 Γκαραζόπορτες
 Σκάλες
 Προστατευτικά παραθύρων

Οι δυνατότητες μας συνάδουν με τη σύγχρονη τεχνολογία και αρχιτεκτονική, έτσι ώστε κάθε έργο που παραδίδουμε να είναι άρτιο κατασκευαστικά και ποιοτικά, αλλά και να ταιριάζει άψογα με το στιλ του κτιρίου σας.

 
 
 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Έχοντας πάντα σαν κύριο στόχο την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και εργαζόμενοι με αγάπη και μεράκι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να φέρουμε σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλο το Αίγιο.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ
Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας
και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.