2691027043 6945580176 Βαλιμίτικα / Αίγιο vasilakopouloskwstas@gmail.com
hero image
banner imagebanner image
 
 
 
 

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών, η εταιρεία μας “Βασιλακόπουλος Κωνσταντίνος” η οποία εδρεύει στο Αίγιο, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Αίγιο και στις γύρω περιοχές.

Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα για την τέλεια κοπή και επεξεργασία των προφίλ, κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου σε ποικιλία σχεδίων, μοντέρνων ή πιο κλασικών ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας χώρο. Ακολουθώντας πιστά τις κατασκευαστικές προδιαγραφές του κάθε συστήματος, σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. 

 
 
 
 
Τα κουφώματα αλουμινίου που σας προσφέρει η εταιρεία μας χαρακτηρίζονται για την μεγάλη μηχανική αντοχή, την ευελιξία στο σχεδιασμό τους, καθώς και την ευρεία ποικιλία χρωμάτων. Επιπλέον, είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ εξασφαλίζουν ασφάλεια και στιβαρότητα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
 
Ανοιγόμενα Συστήματα   Συρόμενα Kουφώματα
 
 
 
 
 
 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Η σωστή τοποθέτηση των κουφωμάτων είναι ισάξιας σημασίας με την σωστή κατασκευή τους. Με την ορθή τοποθέτηση τους κουφώματος, σε συνάρτηση με την χρήση πιστοποιημένων προϊόντων επιτυγχάνουμε τις εφαρμογές και τις επιδόσεις που μας προσφέρουν.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα έρθει στο χώρο σας ώστε να πραγματοποιήσει την τοποθέτηση των κουφωμάτων και σας εγγυάται την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Το αλουμίνιο, σαν υλικό, λόγω της συμπεριφοράς του αλλά και των τεχνικών ιδιοτήτων του, είναι το ιδανικό υλικό για τις κλιματολογικές συνθήκες κάθε περιοχής.

Ακόμα:

Δεν αλλοιώνονται με τον χρόνο
Συντηρούνται εύκολα με ένα απλό καθάρισμα
Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής χρώματος καθώς και αποχρώσεις ξύλου
Το αλουμίνιο είναι φυσικό υλικό, μη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον και o 100% ανακυκλώσιμο
Έχουν εξαιρετικές μονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες
Σας παρέχουν μεγάλη ασφάλεια
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και η άριστη τεχνογνωσία μας εγγυώνται ότι με τις αλουμινοκατασκευές της εταιρείας μας θα απολαμβάνετε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και απόλυτη ασφάλεια στο χώρο σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ
Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας
και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.